Принципи та підстави притягнення до адміністративної відповідальності працівників органів внутрішніх справ - Цюприк, Н.О. (Альманах права, 2012)
На підставі аналізу поглядів вчених щодо розуміння поняття підстав та принципів адміністративної відповідальності працівників органів внутрішніх справ автором зроблено спробу встановити специфіку їх категоріального розуміння та охарактеризувати ознаки.