Особливості конструювання високовольтних вузлів систем електроживлення бортових електронно-променевих технологічних установок - Юрченко, М.М. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто особливості конструювання високовольтних вузлів систем електроживлення бортових електронно-променевих бортових технологічних установок, де показано вплив електричних, електромагнітних та теплових полів, які сконцентровані в малому обсязі, на їх вихідні характеристики.