Щодо окремих негативних аспектів податкового законодавства у сфері підприємницького права - Гізун, Н.С. (Альманах права, 2012)
У статті основна увага приділяється аналізу окремих положень Податкового кодексу України щодо необхідності обкладання податком на доходи фізичних осіб списаної банком-кредитором безнадійної заборгованості позичальника, що виникла унаслідок фінансово-економічної кризи, стрімкого падіння доходів та платоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності для виконання власних кредитних зобов’язань.