Деякі аспекти співвідношення права та моралі на сучасному етапі - Грабова, О.В. (Альманах права, 2012)
У статі розкривається проблема права та моралі на сучасному етапі. Розглядається одна з актуальних проблем у сучасній правосвідомості: взаємодія права й моралі, як ціннісних регуляторів суспільних відносин. Аналіз проблеми здійснюється у контексті загальнонаукових принципів: єдності, відмінності, взаємодії, протиріччя.