Удосконалення рівня правової культури суспільства як дієвий принцип розвитку правової системи України - Матат, А.В. (Альманах права, 2012)
В статті аналізується питання удосконалення рівня правової культури суспільства в умовах розвитку правової системи України. Автором досліджуються теоретичні питання інституту правової культури, запропоновуються шляхи та методи підвищення її рівня серед населення.