Загальні засади цивільного права: принципи справедливості, добросовісності, розумності - Ралдугіна, Д.В. (Альманах права, 2012)
Тема статті присвячена принципам справедливості, добросовісності та розумності в цивільному праві, які мають важливе значення у цивільно-правовому регулюванні. Принципи справедливості, добросовісності та розумності є дійовим «інструментом» у цивільному праві, який сприяє «налагодженню» механізму цивільно-правового регулювання суспільних відносин.