Спосіб електромагнітної діагностики стану підшипників електричних машин - Титко, О.І.; Гуторова, М.С. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Розглянуто можливість діагностики стану підшипників електричних машин за зміною магнітної індукції в повітряному зазорі без відключення їх від мережі живлення.