Система збору та обробки інформації, що реєструється комплексами "Регіна-Ч" - Стогній, Б.С.; Кириленко, О.В.; Буткевич, О.Ф.; Сопель, М.Ф.; Рибіна, О.Б.; Тутик, В.Л. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Представлено основні результати виконання інноваційного проекту по створенню системи збору та обробки інформації, що реєструється комплексами "Регіна-Ч" на електричних станціях та підстанціях об’єднаної енергосистеми України. Роботу виконано відділами № 3 та 4 ІЕД НАН України.