Дослідження електромагнітних процесів у високопотенціальних перетворювачах для живлення електротехнологічного устаткування - Мартинов, В.В.; Руденко, Ю.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Наведено основні результати, отримані при виконанні науково-дослідної роботи з дослідження процесів у силових напівпровідникових перетворювачах для живлення електротехнологічного обладнання.