Аналіз статичної нестабільності вихідної напруги в активних коректорах коефіцієнта потужності - Пазєєв, А.Г. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Отримано аналітичні вирази, що визначають рівень середньої вхідної потужності та описують навантажувальну характеристику перетворювачів з активною корекцією коефіцієнта потужності, а також вирази, що дають змогу обирати параметри ланцюгів зворотного зв’язку з огляду на необхідні значення статичної нестабільності вихідної напруги.