Поняття та етапи інституціоналізації політичних партій в Україні - Петришина-Дюг, Г.Г. (Держава і право, 2011)
Досліджується поняття та сутність інституціоналізації політичних партій. Розглядаються етапи інституціоналізації політичних партій в Україні.