Діяльність громадських організацій України у сфері трудових правовідносин - Тесліцький, А.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується діяльність громадських організацій в Україні в сфері трудових правовідносин. Автор наводить законодавчо закріплені права професійних спілок та основні завдання організацій роботодавців в Україні, як приклад діяльності громадських організацій, що представляють інтереси працівників та роботодавців.