Обґрунтування права як філософсько-правова проблема: історико-генетичний аспект - Хірсін, А.В. (Держава і право, 2012)
Досліджується логіка історичного розвитку методології обґрунтування права та її особливості в умовах політико-правової динаміки сучасного світу