Загальна характеристика правових послуг, що надаються юридичними клініками - Дубчак, Н.C. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано основні види правових послуг, які надаються юридичними клініками малозабезпеченим громадянам з метою захисту їхніх прав і свобод.