VIII з’їзд Українського мінералогічного товариства - Черниш, Д.С. (Мінералогічний журнал, 2011)
4—5 жовтня 2011 р. у Києві в Інституті геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка Національної академії наук України (ІГМР НАН Ук раїни) відбувся VIII з’їзд Українського мінералогічного товариства (УМТ) під загальною назвою "Мінералогія України у ХХІ столітті: здобутки, проблеми, перспективи".