Розробка напівпровідникових компонентів електроустаткування систем електроживлення транспортних засобів з автономними джерелами живлення - Шидловський, А.К.; Павлов, В.Б.; Попов, О.В.; Павленко, В.Є.; Третяк, М.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2012)
Представлено результати експериментальних досліджень силових напівпровідникових перетворювачів систем керування та іншого електроустаткування (що були створені на основі попередніх теоретичних досліджень) для систем електроживлення транспортних засобів з автономними джерелами живлення, а також результати ходових випробувань електромобіля ЗАЗ-1109 в умовах руху по міському циклу SAE 227 j (A, B, C, D).