Сутність митних правовідносин: проблеми сучасної інтерпретації - Оніщик, Ю.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається одна із фундаментальних категорій митного законодавства – митні правовідносини. З’ясовується їх сутність, основні риси, пропонується її авторське визначення.