Декриміналізація національного законодавства та формування фінансової безпеки держави - Бригінець, О.O. (Держава і право, 2011)
Визначено особливості законодавчого забезпечення фінансової безпеки держави. Проаналізовано спроби декриміналізації національного законодавства.