Зміст правосуб’єктності трудового колективу: проблеми та напрями вдосконалення - Костюк, В.Л. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються науково-теоретичні підходи до розуміння змісту правосуб’єктності трудового колективу, визначаються його основні конструктивні елементи. Визначаються основні трудоправові повноваження трудового колективу як основний елемент змісту правового становища. Підкреслюється об’єктивна необхідність законодавчого регулювання змісту правового становища трудового колективу в умовах кодифікації трудового законодавства. Зроблені висновки та рекомендації.