Характеристика цивільної процесуальної форми захисту прав - Короєд, С.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються теоретичні підходи до визначення змісту цивільної процесуальної форми захисту прав. Обґрунтовується визначення цивільної процесуальної форми як встановленого законом порядку, який регламентує цивільну процесуальну діяльність і спрямоваемй на реалізацію завдань цивільного судочинства.