Про зимівлю широковуха звичайного в шахті “Стаціонар” Ужгородського району - Жданович, В. (Вестник зоологии, 2000)
В січні 2000 р. під час проведення зимових обліків кажанів в Ужгородському р-ні в шахті “Стаціонар”, яка розташована в 2 км на північ від с. Глибоке, на території зоологічної пам’ятки природи місцевого значення “Лилики”, нами зареєстровано 16 особин широковуха звичайного Barbastella barbastellus (Schreber, 1774).