Методологічні аспекти дослідження представницького мандата як правової категорії - Юркевич, Х.І. (Держава і право, 2012)
Розглядається різноманітний арсенал дослідницьких інструментів методології правового дослідження представницького мандата як правової категорії. Автор обґрунтовує доцільність і результативність філософських, загальнонаукових і спеціально-наукових принципів, підходів і методів теоретико-методологічного дослідження представницького мандата.