Генезис формування інституту підтримання обвинувачення за часів звичаєвого права - Присяжнюк, І.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються історичні аспекти розвитку інституту підтримання обвинувачення за часів звичаєвого права. Висвітлюються основні пам’ятки права та думки дослідників ХІХ-ХХ століття.