Деякі аспекти застосування пільг та переваг як форм заохочення до сумлінної праці - Кохан, М.С. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються окремі аспекти правового регулювання відносин з соціально-культурного і житлово-побутового забезпечення працівників шляхом надання пільг та переваг. Робиться висновок про те, що в умовах ринкової економіки ці відносини все менш регулюються законодавчо, пропонується розширення переліку переваг та його законодавче закріплення.