Відносини з організації та управління працею як складова предмета трудового права - Хименко, О.А. (Держава і право, 2011)
Проведено аналіз відносин з організації та управління працею, встановлено їх приналежність до предмета трудового права, з’ясовано правову природу, визначено суб’єктів.