Концептуальні засади дослідження сучасного електорального простору - Федчик, Ю.Ю. (Держава і право, 2011)
Узагальнено та систематизовано гіпотези дослідження електорального простору. Доведена доцільність застосування концепту як універсалії, котра об'єднує весь виборчий процес у контексті вивчення проблем електоральної поведінки.