Політико-правовий статус спеціалізованих установ ООН - Юрлов, М.М. (Держава і право, 2011)
Досліджено політологічні та правові аспекти організації та діяльності спеціалізованих установ ООН, їх роль у вирішенні глобальних проблем людства, модернізації міжнародних політичних інститутів.