Об’єктивні (психологічні) причини тероризму як суспільно-політичного явища - Проноза, І.І. (Держава і право, 2011)
Основний акцент зроблено на визначення об’єктивних психологічних причин тероризму як суспільно-політичного явища. Здійснено аналіз існуючих концептуальних підходів щодо основи психологічного пізнання тероризму.