Досвід правового регулювання внутрішнього трудового розпорядку в країнах далекого зарубіжжя - Марушева, О.А. (Держава і право, 2012)
Обґрунтовується думка, що у світлі серйозної трансформації правового регулювання внутрішнього трудового розпорядку на виробництві необхідно використовувати нові способи правого регулювання. Внутрішній розпорядок перестав зводитися лише до заходів з підтримання трудової дисципліни.