Підстави та умови звільнення від кримінальної відповідальності за державну зраду - Луценко, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Проводиться науковий аналіз підстав та умов звільнення особи від кримінальної відповідальності за державну зраду за кримінальним законодавством України.