Міжнародно-правові аспекти забезпечення екологічної безпеки у сфері залізничного транспорту - Антонюк, У.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються особливості правового регулювання відносин щодо забезпечення екологічної безпеки у сфері залізничного транспорту на основі міжнародно-правового досвіду розвинутих країн світу.