Законність і дисципліна в діяльності правоохоронних органів як обов’язкові умови підвищення безпеки їхньої професійної діяльності - Суббот, А.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання формування дисципліни та дотримання законності в системі правоохоронних органів України. Проведено аналіз і розмежування таких категорій як «дисципліна» та «законність» з огляду на їхній вплив на безпеку професійної діяльності правоохоронних органів.