Особливості визначення поняття «виконавець (співвиконавець) злочину» за кримінальним законодавством країн пострадянського простору - Харко, Д.М. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано норми кримінального законодавства пострадянських країн стосовно визначення поняття «виконавець (співвиконавець) злочину» і проведено порівняльний аналіз їх із положеннями ст. 27 КК України. Зроблено висновок про значний ступінь подібності досліджуваних норм.