Деякі питання дисциплінарної відповідальності працівників дипломатичної служби - Вапнярчук, Н.М. (Держава і право, 2012)
Досліджуються окремі питання дисциплінарної відповідальності дипломатичних працівників. Аналізуються погляди вчених стосовно визначення термінів «дисципліна» й «дисциплінарна відповідальність». Пропонується розширити перелік дисциплінарних стягнень, дається визначення дисциплінарної відповідальності дипломатичних працівників.