Щодо питання визначення сфери, в якій складаються адіністративно-правові відносини за участю громадських організацій - Меркулова, К.О. (Держава і право, 2012)
Визначається сфера суспільних відносин, в якій складаються адміністративно-правові відносини за участю громадських організацій.