Особливості обмеження особистих немайнових прав фізичної особи зняттям інформації з каналів зв’язку та застосуванням інших технічних засобів отримання інформації, контролем за телефонними розмовами - Мікуліна, М.М. (Держава і право, 2012)
Проаналізовані особливості обмеження особистих немайнових прав фізичних осіб під час зняття інформації з каналів зв’язку та застосування інших технічних засобів отримання інформації, контролю за телефонними розмовами, а також аналогічних оперативно-розшукових заходів в інших державах.