Класифікація суб’єктів виконавчих правовідносин - Ятченко, Є.О. (Держава і право, 2012)
Аналізуються основні підходи до класифікації суб’єктів виконавчих правовідносин. Зроблено висновки щодо структури зазначених правовідносин, вказано на деякі особливості їхніх суб’єктів. Запропоновано авторську класифікацію суб’єктів виконавчих правовідносин.