Центральна Азія як зона перетину інтересів конкуруючих держав: перспективи суперництва та взаємодії - Кривоглава, М.З. (Держава і право, 2011)
Аналізуються перспективи суперництва та взаємодії в Центральній Азії основних геополітичних гравців сучасності, а також країн регіону.