Проміжні результати реалізації угод щодо регіонального розвитку - Іжа, М.М. (Держава і право, 2012)
Розглянуто особливості реалізації одного з інструментів державної регіональної політики — угоди щодо регіонального розвитку; визначено його основні недоліки за результатами реалізації відповідної угоди між Кабінетом Міністрів України та Донецькою областю; дано рекомендації щодо його вдосконалення.