Країни «Великого Близького Сходу» та Північної Африки в контексті глобального переформатування регіону - Дівак, В.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються причини та наслідки «арабської весни», проекти перебудови політичної карти Близького Сходу і мусульманського світу та можливі наслідки для міжнародної безпеки.