Політичні інтереси: поняття, функції, типологія - Радченко, Л.М. (Держава і право, 2012)
Розкрито поняття і специфіку політичних інтересів як одного із елементів політики, визначено їхні основні функції. Проаналізовано різноманітні типології політичних інтересів.