Механізм правового регулювання соціального страхування: теоретичні аспекти - Сільченко, С.О. (Держава і право, 2012)
З позицій загальної теорії права проведено дослідження елементів механізму правового регулювання соціального страхування. Він розглядається як динамічна система, де кожній стадії правового регулювання притаманні певні правові засоби.