Типологія моделей соціальної держави: аналіз основних підходів - Хома, Н.М. (Держава і право, 2012)
Аналізуються наукові підходи до типології соціальної держави (соціальних моделей). Вивчаються відмінності між основними моделями з метою пошуку перспективного орієнтиру для розбудови національної моделі соціальної держави.