Право дітей з обмеженими можливостями на державну соціальну допомогу - Івченко, І.О. (Держава і право, 2012)
Здійснено загальнотеоретичний аналіз одного зі спеціальних прав дітей з обмеженими можливостями: права на державну соціальну допомогу.