Втручання у діяльність працівника правоохоронних органів: визначення змісту та співвідношення із суміжними поняттями - Карапейчик, Я.І. (Держава і право, 2012)
Здійснюється аналіз поняття «втручання у діяльність», яке вживається у Кримінальному кодексі України, та з’ясовується зміст поняття «вплив». Обґрунтовується суперечливість визначення поняття «втручання» через використання поняття «вплив».