Питання гармонізації українського законодавства з нормативно-правовою базою Європейського Союзу в електро- та газопостачанні - Косаренко, О.І. (Держава і право, 2012)
Досліджені питання гармонізації українського законодавства з нормативно-правовою базою Європейського Союзу в електро- та газопостачанні, проблеми адаптації законодавства України до законодавства Євросоюзу, надано рекомендації та зроблено висновки щодо сформування цілісної системи правовідносин, які могли б скласти основу національного українського енергетичного права.