Принципи локального правового регулювання оплати праці - Верес, Ю.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується зміст принципів заробітної плати. Проведено аналіз мети існування принципів локального правового регулювання оплати праці, обов’язковості їх нормативного закріплення, втілення у судовій практиці. Запропоноване авторське визначення поняття “принципи локального правового регулювання оплати праці”.