Засади правового регулювання викупу земельних ділянок для суспільних потреб органами місцевого самоврядування - Данилко, Н.І. (Держава і право, 2012)
Розглядається проблема правового забезпечення викупу земельних ділянок органами місцевого самоврядування для суспільних потреб. Досліджується процедура прийняття рішення органами місцевого самоврядування про викуп земельних ділянок, що перебувають у власності фізичних і юридичних осіб. Вивчається порядок повідомлення органами місцевого самоврядування власника земельної ділянки про її викуп.