Правотворча функція Генеральної конференції МОП - Мельник, Н.С. (Держава і право, 2012)
З’ясовується нормативно-правова природа відмінностей між конвенціями та рекомендаціями МОП з точки зору їх імплементації та інкорпорації в національні законодавства окремих країн-членів МОП.