Регулювання затримки рейсу за Монреальською конвенцією 1999 року та правилами перевезення пасажирів і багажу - Цірат, Г.В. (Держава і право, 2012)
Здійснюється аналіз і порівняння регулювання відповідальності перевізника за шкоду, завдану пасажиру внаслідок затримки міжнародного рейсу за національними правилами та Монреальською конвенцією.